Eldens Gåva (Stall Norrsken, #1) Noomi Hebert

ISBN: 9789163842993

Published:

Hardcover

192 pages


Description

Eldens Gåva (Stall Norrsken, #1)  by  Noomi Hebert

Eldens Gåva (Stall Norrsken, #1) by Noomi Hebert
| Hardcover | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, RTF | 192 pages | ISBN: 9789163842993 | 8.72 Mb

En helt ny slags bok! En svenskproducerad manga med svenska upphovsmän! Eldens gåva är en textbok av Noomi Hebert och Lena Ollmark med rikligt insprängda mangasidor och illustrationer av den unga och begåvade mangatecknaren Åsa Ekström.Möt coolaMoreEn helt ny slags bok! En svenskproducerad manga med svenska upphovsmän! Eldens gåva är en textbok av Noomi Hebert och Lena Ollmark med rikligt insprängda mangasidor och illustrationer av den unga och begåvade mangatecknaren Åsa Ekström.Möt coola Åse, snälla och omtänksamma Andrea, charmiga men klumpiga Joakim, och vilda, smarta Vera.

Möt också deras hästar, det svara fullblodet Västanvind, den jättelika shirehästen Avalanche, ponnyn Hot Flame och islänningen Moldi.Handlingen utspelar sig i nordligaste Lappland, i en omgivning som består av vackra fjäll med glaciärer och sprakande norrsken. Här lär gänget känna varandra och som av en händelse råkar de ut för en magisk ceremoni som egentligen är avsedd för en samisk nåjd, en schaman.

De fyra elementens krafter och dolda talanger överförs av misstag till huvudpersonerna och deras hästar, och hissnande äventyr följer. Hur ska de kunna bemästra sina krafter och samtidigt leva ett normalt liv?Eldens gåva är den första delen i serien Stall Norrsken och är ett magiskt hästäventyr som uppmanar till sträckläsning.Enter the sum

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Eldens Gåva (Stall Norrsken, #1)":


kawaianhub.com

©2013-2015 | DMCA | Contact us